EnglishMagyar
   
Text Size

Kényelmes, gyors öltönyvásárlás? Persze!:)

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön a lehető legpraktikusabban frissíthesse velünk ruhatárát, sőt, munkatársainknak köszönhetően mindez egyenesen kellemes élményt is nyújtson. Az Öltönyszolgálat időt varázsol az Ön számára, és az Ön számára ideális, prémium kategóriás ruházat kiválasztásának, méretre alakításának teljes folyamatát könnyebbé teszi. Tegyen egy próbát, hívjon minket!

Hogyan működik?

  • Gondosan felmérjük partnereink igényeit, és személyre szabott stílustanácsadással segítjük az egyedi megjelenés kialakítását;
  • Teljeskörű öltöztetést kínálunk, céghez, illetve házhoz szállítva a kiválasztás után méretre igazított, gőzölt, vasalt öltönyöket;
  • Fontosnak tartjuk, hogy partnereink megtalálják a számukra ideális márkákat, a legkedvezőbb árakon, és az idénynek, a trendeknek megfelelően folyamatosan frissíthessék ruhatárukat.

 

Kapcsolat:

fru k2

Tábori Fruzsina

+36 (20) 380 9926

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Rólunk mondták:

„Azért szeretek az Öltönyszolgálatnál vásárolni, mert minőségi árut kedvező áron kapok meg. A szolgáltatás kényelmes, házhoz jön, és ez nagy könnyebbség a hajtós életemben. Nem mellékesen, a vásárlást, amit amúgy utálni szoktam, az Öltöztetők kedvessége és sugárzó személyisége élménnyé teszi.”
Sahin-Tóth Balázs, Allen & Overy Iroda

„Hogy mit szeretek az Öltönyszolgálatban? Azt, hogy nagyon kedvesek és bármikor számíthatok rájuk. Azt, hogy rendkívül kényelmes velük dolgozni. Azt, hogy nagyon jó ízlésük van. Azt, hogy folyamatosan frissítik a kinálatukat. Azt, hogy gyakorlatilag nincs olyan ruhadarab, amivel ne foglalkoznának. (De legjobban az ingeket szeretem.:)”
Mezei Bálint, ING Bank

„Nagyon tetszik, hogy nem kell tíz boltot végigjárnom, hogy nekem megfelelő öltönyt találjak. Csak megbeszéljük telefonon, hogy milyen szín, méret és egyéb elképzelésem van, aztán csak a nekem tetsző pár darabból kell választanom, és mindezt kényelmesen ott, ahol nekem megfelel. Az már csak hab a tortán, hogy az öltöny testre szabása is benne van az árban. Az egyik legjobb szolgáltatás, amivel valaha találkoztam!” 
Albert Attila, Aegon Biztosító

„Azért mert nekem kényelmes, nagyon praktikus, fiatalos és pörgős a dolog, jó a választék is, de ez mind kevés lenne nekem, ha nem lennének ilyen kedvesek az öltöztetők;-)”

Szlávik Ferenc, Zwack Unikum Zrt,

Akiket támogatunk

 hospice_alapitvany

Magyar Hospice Egyesület

„A hospice a súlyos betegségük végstádiumában levő, elsősorban daganatos betegek humánus, összetett ellátását jelenti multidiszciplináris csoport segítségével. Az ellátás célja a betegek életminőségének javítása: testi és lelki szenvedéseik enyhítése, fizikai és szellemi aktivitásuk támogatása, valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében.” (www.hospiceház.hu)


Az Öltönyfutár személyes jelenlétével, önkéntesként vesz részt az emberfeletti munkában, amelyet a Hospice Egyesület hosszú évek óta töretlenül végez.

szivesseg.net

Szívesség.net

A Szívesség.net internetes portál,  amelyen bárki bármilyen szívességet felajánlhat vagy kérhet – és közösségi élethez is kapcsolódhat. 
„A Szívesség Közösség célja hozzájárulni ahhoz, hogy a világ fejlődjék.” (www.szivesseg.net)


Támogatásunkat – természetesen :) – öltönyök formájában nyújtuk a közösségnek: azokat a ruhadarabokat, amelyeket ügyfeleink már nem hordanak, és Gardrób frissítés szolgáltatásunkon keresztül szívesen ajánlanak fel erre a célra, a Szívesség.net közösségének juttatjuk el.